LOOSER

aksesori ready made

Monday, June 28, 2010

MUTIARA TIN -rantai silver

aksesori ni sgt sesuai tuk gift, tapi tuk guna sendiri pun ok jugak :) ...dlm tin tu ada tiram, bila buka tiram adalah sebiji pearl ori, color tak tau coz tak nampak kan..SUPRISE!!!,bila dah buka tiram tu, bleh lah masukkan pearl tu pada buah rantai :) tgk pic dan HARGA BORONG kat bawah.aksesori ni sume sama, cuma yg harga mahal skit tu,lebih exclusive. :)...harga yg tertera termasuk kos pos...

MT01 PRE-ORDER
RM38 inc postage
SOLD
MT02 AVAILABLE
RM35 inc postage


MT03 PRE ORDER
RM38 inc postage
SOLD

MT04 PRE ORDER
RM38 inc postage
SOLD

MT05 PRE-ORDER
RM38 inc postage
SOLD



MT06 AVAILABLE
CREAM COLOR
RM35 inc postage





MT07 AVAILABLE
WHITE COLOR
RM35 inc postage






   

HARGA BORONG

5PCS - RM30/set
10pcs - RM27/set

*klik 'older post' tuk tgk lebih banyak aksesori :)