LOOSER

aksesori ready made

Thursday, August 12, 2010

JUALAN BORONG


DIJUAL SECARA BORONG 1 DOZEN
12set/ 12pcs




ONESET
RM228  UNTUK 12SET
ONE SET RANTAI SILVER
-rantai , gelang dan subang mutiara asli
-terdapat warna putih, peach n hitam
cuma RM19/set
p/s: beli kurang dprd 12set RM21/set



 



RM180 UNTUK 12SET
ONE SET RANTAI SILVER
-rantai warna silver loket, subang dan cincin mutiara asli
-terdapat warna putih, peach n hitam
cuma RM15/set
p/s: beli kurang dprd 12set RM19/set

RM60 UNTUK 12SET
BROOCH CAT EYE WITH BABY
-warna boleh request, ada kotak, pos percuma(LAJU)
cuma RM5/1set
p/s : beli kurang dprd 12set RM9/set


RM60 UNTUK 12SET/ 1DOZEN
BROOCH ULAT BULU MIX WITH BABY
-warna boleh request, ada kotak, pos percuma(LAJU)
cuma RM5/set
p/s : beli kurang drpd 12set RM10/set
RM60 UNTUK 12SET
BROOCH ULAT BULU KRISTAL WITH BABY
-warna boleh request, ada kotak, pos percuma(LAJU)
cuma RM5/set
 
RM60 UNTUK 12SET
BROOCH ULAT BULU BUNGA WITH BABY
-warna boleh request, ada kotak, pos percuma(LAJU)
cuma RM5/set

RM96 UNTUK 12SET
BROOCH BUNGA WITH ULAT BULU
-warna boleh request, ada kotak, pos percuma(LAJU)
cuma RM8/set
p/s: beli kurang dprd 12set RM12/set

RM60 UNTUK 12SET
BROOCH MAT IKAN WITH BABY
-warna boleh request, ada kotak, pos percuma(LAJU)
cuma RM5/set
p/s : beli kurang drpd 12set RM7/set
RM120 UNTUK 12utas
GELANG SEPERATER KRISTAL
-warna boleh request, ada kotak, pos percuma(LAJU)
cuma RM10/utas
p/s : beli kurang drpd 12utas RM15/utas

RM60 UNTUK 12utas
GELANG SS BUNGA
-warna boleh request, pos percuma(EKSPRES)
cuma RM5/utas
p/s : beli kurang drpd 12utas RM8/pcs

RM48 UNTUK 12utas
GELANG SS
-warna boleh request, pos percuma(EKSPRES)
cuma RM4/utas
p/s : beli kurang drpd 12pcs RM7/pcs
 RM72 UNTUK 12utas
GELANG SS MIX
-warna boleh request,pos percuma(EKSPRES)
cuma RM6/utas
p/s : beli kurang dprd 12pcs RM9/set
RM48 UNTUK 12utas
GELANG RING
-warna boleh request,  pos percuma(EKSPRES)
cuma RM4/utas
p/s : beli kurang drpd 12pcs RM7

RM48 UNTUK 12utas
GELANG GETAH
-warna boleh request,  pos percuma(EKSPRES)
cuma RM4/utas
p/s : beli kurang drpd 12utas RM6/utas
 RM300 UNTUK 12kotak
MUTIARA TIN
-pos percuma(LAJU)
-available color putih, cream dan oren
cuma RM25/kotak
p/s : beli kurang drpd 12kotak RM35/kotak

RM42 UNTUK 12pasang
SUBANG PEARL
-POS PERCUMA (EKSPRES)
-WARNA BOLEH REQUEST
cuma RM3.50 sepasang
p/s : beli kurang drpd 12pasang RM5/pasang
RM420 UNTUK 12pcs
JAM TANGAN
-POS PERCUMA (LAJU)
-ADA KOTAK, TERDAPAT PELBAGAI PILIHAN MUKA JAM, WARNA BOLEH REQUEST
-SIZE TALI JAM BOLEH REQUEST
cuma RM35/pcs
p/s : beli kurang drpd 12pcs RM55/pcs

RM96 UNTUK 12 set
BUTANG BAJU MELAYU
-TERDAPAT 3 WARNA MUTIARA HITAM, PUTIH DAN PEACH
-ADA KOTAK
- TAMBAH RM5 (pos laju)
cuma RM8/set
p/s : beli kurang drpd 12set RM12/set

RM96 UNTUK 12 set
BUTANG BAJU MELAYU
-TERDAPAT 3 WARNA MUTIARA HITAM, PUTIH DAN PEACH
-ADA KOTAK
-TAMBAH RM5 (pos laju)
cuma RM8/set
p/s: beli kurang drpd 12set RM12/set
RM96 UNTUK 12 set
BUTANG BAJU MELAYU
-TERDAPAT 1 WARNA SAHAJA
-ADA KOTAK
-TAMBAH RM5 (pos laju)
cuma RM8/set
p/s : beli kurang drpd 12set RM12/set
RM180 UNTUK 12 set
BUTANG BAJU MELAYU (tidak bertali)
-TERDAPAT WARNA PUTIH, UNGU, MERAH, BIRU n ada lagi tapi lupa la plak;)
-ADA KOTAK
-TAMBAH RM5 (pos laju)
cuma RM15/set
p/s: beli kurang drpd 12set RM23/set

RM180 UNTUK 12set
BUTANG BAJU MELAYU (tidak bertali)
-TERDAPAT WARNA HITAM, PUTIH N PEACH
-ADA KOTAK, SIZE MUTIARA BESAR DAN MUTIARA TIDAK DILEKAT M'GUNA GAM, CUMA DILETAKKAN SHJ DI DLM CANGKUK :)
TAMBAH RM5 (pos laju)
cuma RM15/set
p/s : beli kurang drpd 12set RM20/set

p/s : item2 kat atas ni, kalo nak beli satu2 pun boleh jugak,cuma harga tak sama dan tak free postage. 

klik older post tuk tgk lebih byk aksesori

1 comment:

  1. seronok betul yer ko yer letak nama org.kau tunggu la nasib ko nanti ko dah publish gambar aku ngan detail aku,aku tak kisah masa ko akan tiba seronok ko yer.esok aku buat payment lepas tu ko tahu la nasib ko cik syima.ko ingat aku ni jenis manusia haprak ko senang2 nak publish.aku tak heran sikit pun ko nak publish aku.apa yang ko buat ko publish semua aku dah simpan ko tunggu jangan ingat ko dah terlepas.

    ReplyDelete